Categorieën
Algemeen Politiek

Rutte op vette leugen betrapt
Brussel dwingt Rutte de 3% norm te laten vieren, en juist te investeren

Zoals Emile Roemer het al in Pauw en Witteman voorspelde krijgt Nederland geen boete, hoe de Jager er ook om bedelt, want Brussel wil juist dat Nederland iets aan de spectaculair oplopende werkeloosheid gaat doen.

Er moet geinvesteerd worden in arbeidsplaatsen inplaats van met de Botte Bijl gehakt, want werkelozen kunnen niets meer uitgeven, dus krijg je ook bij het opschroeven van de BTW geen extra inkomsten, want daarvoor moet er eerst wat *gekocht* worden…

Uit het Financieel Dagblad u weet wel dat neo-liberale economische gidsje voor de grootinvesteerder

 

Geen politieke vrienden in Nederland en Duitsland

Een Brusselse missive dat Nederland moet sproeien in plaats van snoeien (bijvoorbeeld door de voorgenomen btw-verhoging niet door te voeren) zou Samsom in het gelijk stellen. Voor het kabinet is dat dubbel gezichtsverlies. Niet alleen moeten Rutte cum suis dan terugkomen op hun bezuinigingsplan, ze worden dan ook nog op de vingers getikt door de Commissie die op voorspraak van Rutte zelf deze machtige positie heeft gekregen.

 

Brussel ziet liever inversteringen in WERKGELEGENHEID

Lees het prachtige De Bovenbazen van Maarten Toonder in de NRC voor een heldere en niets ontziende analyse van het gedrag en de gevolgen van de machinaties van Grootinvesteerders die zich in de politiek gaan mengen.
Denk daarbij ook aan de leugens van een van de Grootinvesteerder de Directeur van Menzis dhr. van Boxtel, die erop los liegt dat overal in europa de pensioenleeftijd naar 67 gaat, wat sterk lijkt op het gedrag van Leverol de Smeerselkoning in de Bovenbazen…

opgetekend in 1963 nota bene…)
Moderne hertaling van de parabelfiguranten