Ontwikkelings Samenwerking 1

 

 Inderdaad voor Maxime is het een VAK, namelijk Handelaar in vliegende dood, onder zijn leiding is de Wapenexport van Nederland weer een trapje hoger op de lader geklommen, vooral omdat hij geld van *Ontwikkelingshulp* gebruikt om die Wapenhandelaars te Subsidieren, die dan ons afgedankt materieel voor veel te veel aan “bevriende” naties verkopen.

 Zo is er in 2009 voor 1,2 Miljard aan Wapen-Tuig aan Marocco verkocht…

 Ik hoop niet dat Frans zo “goed” is als Maxime wat dat betreft, want ik vind die “specialisatie” niet echt fris namelijk…

Voortzetting behandeling wetsvoorstel Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Bu
rijksbegroting.minfin.nl

‎2006 was mede daardoor gelijk een record jaar voor de nederlandse “defensie” industrie,  met het leveren van dood en verderf zaaiend “gereedschap”

Van onze verslaggever Merijn Rengers
 gepubliceerd op 28 december 2006 02:46, bijgewerkt op 02:46

 AMSTERDAM – De Nederlandse wapenhandel floreert. In 2005 gaf het ministerie van Economische Zaken voor een 1,2 miljard euro exportvergunningen af voor Nederlandse wapens en militair materieel. Voor het eerst in de recente geschiedenis staat Nederland daardoor in de topvijf van wapen-exporterende landen – op grote afstand van de VS, Frankrijk en Rusland, maar vóór bekende producenten als Israël en Groot-Brittannië.

 We leveren dus meer oorlogstuig dan engeland of israel, en een groot deel van de 43% gaat dus naar Israel…

Harm Hardeman

Ernst, Zoals ik al aangaf had ik het niet over mijn of jouw mening over het beleid van Verhagen, maar over de vraag of hij een specialist is op dit gebied. Een discussie over het beleid van Verhagen hebben we op de wall van meneer Timmermans al vaak geneog gevoerd. Daarover verschillen wij ongetwijfeld van mening, maar dat mag.

Het gaat niet over mijn of jouw mening over Verhagen als persoon, en vind het ongepast dat je mij dat in de mond legt, ik geef *FEITEN* over zijn Expertise als Wapenhandelaar, en laat de conclusie verder over aan de lezer van de bijgeleverde documentatie, zoek anders zelf eens op OD 3D, en bijvoorbeeld libië op offieciele bekendmakingen in Archive.org, en verbaas je over de FEITEN, dat er Clustermunitie is geleverd met ondersteuning van Ontwikkelings Samenwerking 🙁

Veldslag tussen Israel en ABN om Thermphos

Veldslag tussen Israel en ABN om Thermphos

Of lees dit eens, dan vallen de schellen je wel van de Ogen, of zoek eens op de Link tussen Thermphos en Israel, en ontdek hoe *woest* Israel werd toen bleek dat ABN, hun Witte Fosfor leverancier onderhands aan een Israelische Mafia baas van Russische oorsprong had verkocht… En kijk dan even naar Rosenthals antecedenten, en 1+1=?

Reacties zijn gesloten.